Cam&Cam: Apliació mòbil: sistema CCTV i altres característiques

Amb pocs clics Cam&Cam convertirà els dos dispositius iOS en un sistema de monitoratge de vídeo amb totes les funcions. L’aplicació funciona amb qualsevol connexió a internet (Wi-Fi, 3G, LTE, etc.). Els dispositius no estan connectats a cap xarxa Wi-Fi determinada. Podeu transmetre i monitorar des de qualsevol part del món.
Podeu fer servir Cam&Cam per a qualsevol cosa:
- per a monitorar casa vostra, el cotxe, el garatge, etc.
- com a monitor per a bebès o mascotes
- com a càmera IP, sense que calgui comprar cap equip addicional
- com a càmera Wi-Fi que només necessita connexió a Internet
- com a càmera web, només si teniu iPhone o iPad
- per a configurar la transmissió en viu en pocs segons
No hi ha configuracions sofisticades que requereixin coneixements avançats ni gaire temps.

Aplication created for
iOS mobile OS

L’ajuda Cam & Cam?
L’aplicació obrirà moltes oportunitats a l’observació, estareu informats de què passa a l’altra banda d’una transmissió privada o sabreu els esdeveniments dels vostres amics i familiars, i fins i tot participareu en l’ocasió, de la qual no podreu escapar.

Ràpid i senzill
Podeu començar a transmetre o connectar-vos en un moment. S’empren canals separats per a cada emissió que proporciona una transmissió estable d’imatges i un intercanvi de dades ràpid.

Compartiu emocions
La vostra família i amics compartiran els millors moments amb vosaltres. L’aplicació funciona amb qualsevol connexió a Internet (Wi-Fi, 3G, LTE).

No ho perdeu de vista
Amb la nostra aplicació, el cotxe, l’apartament o casa vostra estan en bones mans. L’aplicació repeteix les capacitats de les càmeres IP sense que calgui comprar cap equip addicional.

Poseu l’orella a terra
Els vostres fills sempre estaran supervisats. Ja no caldrà comprar un joc de webcam per a nens perquè la nostra aplicació se n’ocuparà sense problemes.