Cam&Cam: Mobilna aplikacija - Video nadzor s mnogo različitih funkcija

Samo par klikova i Cam&Cam će pretvoriti vaša dva iOS uređaja u potpuno funkcionalni sustav za video nadzor. Aplikacija radi uz bilo koju uobičajenu internetsku vezu (WiFi, 3G, LTE, itd.). Uređaji ne trebaju biti povezani na određenu Wi-Fi mrežu. Video prijenos možete prenositi i monitorirati s bilo kojeg mjesta na svijetu.
Cam&Cam možete koristiti za bilo koju svrhu:
- za monitoriranje svojeg doma, auto, garaže, itd.
- kao video kameru za praćenje vaše bebe ili kućnog ljubimca
- kao IP kameru i nećete morati kupovati nikakvu dodatnu opremu
- kao Wi-Fi kameru kojoj je potrebna samo internetska veza
- kao web kameru, ako imate samo iPhone ili iPad
- za postavljanje video prijenosa uživo za par sekundi
Nisu potrebne nikakve sofisticirane postavke, napredno znanje, ni puno vremena.

Aplication created for
iOS mobile OS

Pomoć za Cam & Cam?
Aplikacija će otvoriti mnogo mogućnosti za promatranje, bit ćete informirani o tome što se događa na drugoj strani privatnog emitiranja ili će vas obavijestiti o događajima koji se zbivaju vašim prijateljima i obitelji i čak ćete sudjelovati u događajima, što je nemoguće izbjeći.

Brza i jednostavna
S emitiranjem ili povezivanjem možete započeti za tren oka. Odvojeni kanali se koriste za svako emitiranje što pruža stabilnost prenošene slike i brzu razmjenu podataka.

Podijelite svoje emocije
Vaši prijatelji i članovi obitelji će s vama poželjeti podijeliti svoje najbolje trenutke. Aplikacija radi sa svim vrstama internetskih veza (wifi, 3G, LTE).

Nemojte gubiti iz vida
Vaš auto, stan ili vikendica su uz našu aplikaciju u dobrim rukama. Aplikacija ima mogućnosti IP kamera bez da morate kupovati dodatnu opremu

Brižna kontrola
Vaše dijete će uvijek biti pod nadzorom. Sada više ne morate kupovati tzv. "monitore za bebe", jer naša aplikacija izvrsno obavlja taj zadatak.