Cam & Cam: Мобилна апликација - систем CCTV за видео надзор со многу функции

Само неколку кликнувања и Cam&Cam ќе ги претвори вашите два уреди со iOS во целосно функционален видеосистем за набљудување. Апликацијата работи со која било вообичаена интернет конекција (WiFi, 3G, LTE итн.). Уредите не се приклучуваат на одредена wi-fi мрежа. Можете да вршите постојан тек и следење од која било точка во светот.
Можете да ја користите Cam&Cam за секоја намена:
- да го набљудувате вашиот дом, автомобил, гаража итн.
- да го набљудувате вашето бебе или милениче
- како ИП-камера, без потреба да купите дополнителна опрема
- како WiFi камера на која ѝ треба само интернет конекција
- како веб-камера, само со iPhone или iPad
- за да поставите споделување во живо во само неколку секунди
Нема сложени поставки за кои е потребно напредно знаење и многу време.

Aplication created for
iOS mobile OS

Помошта Cam & Cam?
Апликацијата ќе отвори многу можности за набљудување, ќе бидете информирани за тоа што се случува од другата страна на приватна емисија или ќе ги знаете настаните што се случуваат со вашите пријатели и семејство, па дури и вие ќе учествувате во настанот, што не може да излезе.

Брза и лесна
Можете да започнете со емитување или да се поврзете за кратко време. Се користат одделни канали за секое емитување што обезбедува стабилен пренос на слика и брза размена на податоци.

Споделете ги своите чувства
Вашите пријатели и семејството ќе ги споделат најдобрите моменти со вас. Апликацијата работи со секое интернет-поврзување (WiFi, 3G, LTE).

Не го губете погледот
Вашиот автомобил, стан или куќа на село се во добри раце со нашата апликација. Оваа апликација ги повторува можностите на IP-камерите без купување дополнителна опрема.

Имајте уво на земја
Вашето дете секогаш ќе биде надгледувано. Сега не треба да купувате комплет „baby-Cam“ бидејќи нашата апликација лесно може да управува со оваа задача.