Cam&Cam: Aplikasi mudah alih - Sistem CCTV dengan pelbagai ciri

Cam&Cam membuat sistem pengawasan video lengkap dari dua peranti iOS Anda dengan beberapa klik sahaja. Aplikasi berfungsi dengan apa-apa sambungan internet (wi-fi, 3G, LTE, dan lain-lain). Peranti tidak terikat kepada satu rangkaian wi-fi. Boleh menyiarkan dan mengawaskan dari mana-mana tempat di dunia.
Cam&Cam boleh digunakan untuk apa-apa maksud Anda:
- pengawasan video daripada rumah, kereta, garaj, dan lain-lain
- monitor bayi untuk kanak-kanak atau haiwan peliharaan Anda
- kamera IP tanpa membeli peralatan tambahan
- kamera wi-fi yang hanya perlu sambungan Internet
- kamera web dengan hanya iPhone atau iPad
- penganjuran  siaran langsung dengan beberapa minit

Tiada tetapan rumit yang memerlukan pengetahuan yang mendalam dan menghabiskan banyak masa.

Aplication created for
iOS mobile OS

Cam & Cam bantuan?
Aplikasi ini akan membuka berbilang peluang untuk pemerhatian, anda akan dimaklumkan tentang apa yang sedang berlaku di sebelah satu lagi dalam siaran peribadi atau mengetahui acara yang sedang berlaku dengan rakan-rakan dan ahli keluarga anda, dan anda juga boleh mengambil bahagian dalam acara tersebut, yang menjadikannya mustahil untuk anda keluar.

Pantas dan Mudah
Anda boleh memulakan menyiar atau bersambung dengan pantas. Saluran yang berasingan digunakan untuk setiap siaran yang menyediakan siaran yang stabil untuk imej dan pertukaran data yang pantas.

Kongsi emosi anda
Rakan-rakan dan ahli keluarga anda akan berkongsi saat-saat terbaik dengan anda. Aplikasi ini berfungsi dengan mana-mana sambungan Internet (wifi, 3G, LTE).

Jangan terlepas pandang
Kereta anda, apartmen atau rumah desa anda, ia dijaga dengan baik oleh aplikasi kami. Aplikasi ini mengulangi kemampuan kamera IP tanpa perlu membeli peralatan tambahan.

Sentiasa pasang telinga
Anak anda akan sentiasa diselia. Kini anda tidak perlu membeli sebuah set "kamera bayi", kerana aplikasi kami mampu menguruskan tugasan ini dengan baik.