Cam&Cam: Mobiele app - CCTV-systeem met legio mogelijkheden

Cam&Cam maakt in twee clicks een volwaardige bewakingssysteem uit je twee iOS apparaten. Application werkt bij elke passende verbinding tot het internet (wi-fi, 3G, LTE e.z.v.). Geen behoefte om apparaten binnen een wi-fi netwerk te verbinden. Zend uit en bekijk vanuit elke plaats ter wereld.
Cam&Cam kan je voor elke doel gebruiken:
- bewaking van je huis, auto, garage e.z.v.
- bekijk je kinderen of pets.
- een IP-camera zonder behoefte in aanvullende hardware
- een wi-fi camera welke alleen verbinding tot het internet vereist
- een web camera alleen met je iPhone of iPad
- een live uitzending in enkele ogenblikken te starten

Geen komplexe instellingen welke uitgebreide ervaring vereisen en de tijd nemen.

Aplication created for
iOS mobile OS

De help Cam & Cam?
De app biedt veel mogelijkheden voor observatie. U wordt geïnformeerd over wat er aan de andere kant van de privé-uitzending gebeurt of u kunt op de hoogte blijven van evenementen met betrekking op uw vrienden of familie. U kunt zelfs deelnemen als u er niet zelf bij kunt zijn

Snel en eenvoudig
U kunt in een handomdraai verbinding maken en beginnen met uitzenden. Voor elke uitzending wordt een apart kanaal gebruikt om een stabiele verbinding en snelle gegevensuitwisseling te garanderen.

Deel uw emoties
Uw vrienden en familie zullen de mooiste momenten met u delen. De app werkt met elke internetverbinding (wifi, 3G, LTE).

Houd een oogje in het zeil
Uw auto, appartement of vakantiehuis zijn in goede handen met onze app. De app geeft de capaciteiten van IP-camera's door zonder extra apparatuur aan hoeven te schaffen.

Houd steeds de boel in de gaten
U kunt steeds uw kind in de gaten houden. U hoeft geen babyfoon met camera te kopen, omdat onze app deze taak gemakkelijk aankan.