Cam&Cam: Mobilapp – CCTV-system med mange funksjoner

Et par klikk i Cam&Cam skal gjøre det fullstendige videoobservasjonssystemet av deres to iOS enheter. Appen funker under alle tilgjengelige internetilkoblinger (wi-fi, 3G, LTE osv.) Enhetene blir ikke avhengige kun av wi-fi nettverk. Man kan overføre og observere i alle verdensdeler.
Cam&Cam kan brukes for alle deres formål:
- Videoobservasjon av hus, bil, garasje osv.
- Videobarnepass for deres barn eller kjæledyr
- IP kamera uten kjøp av tilleggsutstyr
- Wi-fi kamera som trenger kun internettilkobling
- Webkamera med bruk av kun iPhone eller iPad
- Organisering av direktesending i løpe av et par sekunder
Ingen vanskelige innstillinger som krever grunnleggende kunnskap og tar mye tid

Aplication created for
iOS mobile OS

Et mangfoldig kamera
Appen åpner mange muligheter for observasjoner, og du blir informert om hva som skjer på den andre siden av en privat sending eller du kan se hva som skjer med venner og familie. Du kan også delta på en sosial sammenkomst hvis du ikke kan være til stede fysisk.

Raskt og enkelt
Du kan starte sendingen eller koble til med en gang. Adskilte kanaler brukes for hver sending, noe som fører til stabile bildeoverføringer og hurtig datautveksling.

Del følelsene dine
Venner og familie kan dele de beste øyeblikkene med deg. Appen fungerer med alle nettforbindelser (bl.a. trådløst nett, 3G, og LTE).

Få med deg alt
Bilen, boligen og hytta er i trygge hender med appen vår. Appen kan gjøre det samme som IP-kameraer, uten at du trenger å kjøpe alt ekstrautstyret.

Følg med på alt som skjer
Barnet ditt er under konstant overvåkning. Du trenger ikke lenger å kjøpe et «babykamera», siden appen vår enkelt fikser denne oppgaven.