Cam&Cam: Aplicație pentru mobil - sistem CCTV cu multe funcții

Doar câteva clicuri și Cam&Cam vă va transforma cele două dispozitive iOS într-un sistem de monitorizare video cu funcții complete. Aplicația funcționează cu orice conexiune la Internet convenabilă (WiFi, 3G, LTE etc.). Dispozitivele nu sunt legate de o anumită rețea wi-fi. Puteți transmite și monitoriza de oriunde în lume.
Puteți folosi Cam&Cam în orice scop:
- pentru a vă monitoriza casa, mașina, garajul etc.
- pentru monitorizarea video a bebelușului sau a animalului de companie
- cameră IP, fără a fi nevoie să cumpărați echipamente suplimentare
- cameră WiFi care necesită doar conexiune la Internet
- cameră web, cu doar un iPhone sau iPad
- pentru a configura transmisia în direct în câteva secunde
Fără setări complicate care să necesite cunoștințe avansate și mult timp.

Aplication created for
iOS mobile OS

Ajutorul dat de Cam & Cam
Aplicația va oferi multe oportunități de observare, veți fi informat cu privire la ce se întâmplă de partea cealaltă a unei transmisiuni private sau veți afla despre evenimentele prin care trec prietenii și familia dvs. și veți putea chiar participa la ocazia de la care nu puteți lipsi.

Rapid și ușor
Puteți începe să transmiteți sau să vă conectați într-o clipită. Pentru fiecare transmisie sunt folosite canale separate, care asigură transmiterea stabilă a imaginii și schimbul rapid de date.

Împărtășiți-vă emoțiile
Prietenii și familia dvs. vor împărtăși cele mai frumoase momente cu dvs. Aplicația funcționează cu orice conexiune la Internet (wifi, 3G, LTE).

Nu pierdeți din ochi
Mașina dvs., un apartament sau o casă de la țară se află pe mâini bune cu aplicația noastră. Aplicația reproduce capacitățile camerelor IP fără cumpărarea unor echipamente suplimentare.

Stați cu urechile ciulite
Copilul dumneavoastră va fi întotdeauna supravegheat. Acum nu este nevoie să cumpărați un set de monitorizare pentru bebeluși, pentru că aplicația noastră poate gestiona cu ușurință această sarcină.