Cam&Cam: Mobilapp - CCTV-system med många funktioner

Ett par klick till Cam & Cam att göra det fullständige videoiakttagelsessystemet av sina två iOS-enheter. Appen fungerar under alla tillgängliga Internetanslutningar (wi-fi, 3G, LTE, etc.). Enheterna är inte beroende enbart wi-fi-nätverk. Man kan överföra och observera i alla världsdelar.
Cam& Cam kan användas för alla deras ändamål:
- Videoövervakning av hus, bil, garage, etc.
- Video Barnomsorg för sina barn eller husdjur
- Kamera utan inköp av ytterligare utrustning
- Wi-FI kamera som behöver ingen Internet-anslutning
- Webbkamera med bara din iPhone eller iPad
- Organisation av direktsändning i körningen av ett par sekunder
Inga svåra inställningar som kräver grundläggande kunskaper och tar mycket tid

Aplication created for
iOS mobile OS

Stödkamera och webbkamera?
Appen kommer att skapa många möjligheter för övervakning, där du kommer att informeras om vad som händer i andra änden av en privat sändning eller få vetskap om evenemang, som sker hos dina vänner och din familj, och till och med du, som inte har möjlighet att ta dig ut, kommer att kunna delta i denna händelse.

Snabb och enkel
Du kan starta sändningar eller ansluta på ett ögonblick. Separata kanaler används för varje sändning, vilket ger stabil bildöverföring och snabb dataöverföring.

Dela dina känslor
Dina vänner och din familj kommer att dela de bästa ögonblicken med dig. Appen fungerar med alla internetanslutningar (WiFI, 3G, LTE).

Tappa inte ur sikte
Din bil, en lägenhet eller ett hus på landet är i goda händer med vår app. Appen har samma förmåga som IP-kameror utan att kräva inköp av extrautrustning.

Lägg ett öra mot marken
Ditt barn kommer alltid att vara övervakat. Nu behöver du inte köpa en uppsättning "baby-cam", eftersom vår app lätt kan hantera denna uppgift.